Vi är Absolutions terapeuter

Vi som arbetar på Absolutions är gestalt- och traumaterapeuter med ett holistiskt synsätt. Alla terapeuter på Absolutions har en gedigen utbildning och kunskap om traumabearbetning, något som är en förutsättning för att guida och bära våra klienter genom sin process.

Våra ledord är respekt, värme och professionalitet och vi ser alltid till människan bakom problemet. Vi ger dig ett kunnigt och professionellt bemötande oavsett om du lider av ett beroende eller lever nära någon som gör det. Vi har även utbildningar och föreläsningar för skolor och andra organisationer.

Thomas Ristrand

Thomas Ristrand

Gestalt- och traumaterapeut, behandlings- och utbildningsansvarig

Jag växte upp i en dysfunktionell familj där det fanns kärlek, men också gavs skam i form av att jag inte blev bekräftad för den jag var. Det gjorde att jag i vuxen ålder utvecklade ett sex och medberoende, som eskalerade och till sist höll på att förgöra mitt liv.

Liza Ristrand

Liza Ristrand

Kommunikatör, ekonomiansvarig och gestalt- och traumaterapeut

Idag lever jag i tillfrisknade efter att själv gått i behandling 2012 för mitt medberoende och sexmissbruk. Att ”leva en dag i taget” är idag ett med mig. Jag känner mig friare, mer levande och min tillit har börjat växa både till mig själv och min omgivning.

Marve Ristrand

Marve Ristrand

Gestalt- och traumaterapeut, behandlingsanvarig Malmö

Jag fick lära mig att det var bäst om jag var tyst och höll mig undan, så jag lärde mig att leva efter den devisen. Känslan av ensamhet, utanförskap och självförakt som skapades under min barndom växte sig starkare desto äldre jag blev.

Moa Borén

Moa Borén

Gestalt- och traumaterapeut, mediaansvarig

Jag växte upp i en familj där det inte fanns plats för mig. Mina föräldrar hade fullt upp med varandra och att ta hand om min storasyster. Det var ofta bråkigt hemma och det var inte planerat att få ett barn till.

Elsa Stolpe

Elsa Stolpe

Gestalt- och traumaterapeut, barn och ungdomar

Mitt namn är Elsa, ska försöka beskrivs lite vem jag är. Jag växte upp i en familj där det var viktigt att vi höll ihop och att allt var bra. Min känsla av att det inte var bra fick mig att skämmas, att det var fel att känna så.