Vi är Absolutions terapeuter

Vi som arbetar på Absolutions är gestalt- och traumaterapeuter med ett holistiskt synsätt. Alla terapeuter på Absolutions har en gedigen utbildning och kunskap om traumabearbetning, något som är en förutsättning för att guida och bära våra klienter genom sin process.

Våra ledord är respekt, värme och professionalitet och vi ser alltid till människan bakom problemet. Vi ger dig ett kunnigt och professionellt bemötande oavsett om du lider av ett beroende eller lever nära någon som gör det. Vi har även utbildningar och föreläsningar för skolor och andra organisationer.

Thomas Ristrand

Thomas Ristrand

Gestalt- och traumaterapeut, behandlings- och utbildningsansvarig

Jag växte upp i en dysfunktionell familj där det fanns kärlek, men också gavs skam i form av att jag inte blev bekräftad för den jag var. Det gjorde att jag i vuxen ålder utvecklade ett sex och medberoende, som eskalerade och till sist höll på att förgöra mitt liv.

Liza Ristrand

Liza Ristrand

Kommunikatör, ekonomiansvarig och gestalt- och traumaterapeut

Idag lever jag i tillfrisknade efter att själv gått i behandling 2012 för mitt medberoende och sexmissbruk. Att ”leva en dag i taget” är idag ett med mig. Jag känner mig friare, mer levande och min tillit har börjat växa både till mig själv och min omgivning.