Om Absolutions

Få ett friskare och hälsosammare förhållningssätt till relationer, sex och livet. Vi behandlar känslomässiga beroendetillstånd. Vi har en gedigen erfarenhet av traumabearbetning. Trauma är problemet, som får konsekvensen medberoende, bekräftelse- och sexmissbruk eller andra beroenden.
Vi erbjuder en professionell behandling som ger resultat. Terapi, behandling och utbildning, även för er som möter denna problematik i er profession.

Vi som arbetar på Absolutions är gestalt och traumaterapeuter med ett holistiskt synsätt. Alla terapeuter på Absolutions har en gedigen utbildning och kunskap om traumabearbetning, något som är en förutsättning för att guida och bära våra klienter genom sin process.

Våra ledord är respekt, värme och professionalitet och vi ser alltid till människan bakom problemet. Vi ger dig ett kunnigt och professionellt bemötande oavsett om du lider av ett beroende eller lever nära någon som gör det.

Vi har även utbildningar och föreläsningar för skolor och andra instanser.

Hur kan vi hjälpa dig?

Med vår behandling når du och kan bearbeta traumat som styr dig idag och bli fri från det beroendetillstånd du befinner dig i och hjälp att bryta isoleringen du lever i. Du får vara i en trygg miljö och då släpper försvar och får en tydligare insyn i ditt liv och vad du behöver.

Om ni är ett par eller på andra sätt närstående så rekommenderar vi att ni båda börjar i behandling, eftersom det ger allra bäst effekt. Det är dock vanligt att en av er påbörjar behandlingen först om den andre inte är riktigt redo.

Du måste inte lida av ett co-dysberoende för att få hjälp hos oss. Vi anordnar även anhörigträffar och du är alltid välkommen att ringa eller komma på ett inledande samtal hos oss om du är osäker eller undrar hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss för att få veta mer om de alternativ som finns.

Börja gärna lyssna på vår podcast redan innan första bokade samtalet. Den heter så enkelt som ”Absolutions podcast” och fler avsnitt finns att ladda ner helt gratis på iTunes eller lyssna direkt från vår hemsida.