Intensivhelg

Fokus är i huvudsak att titta på och bearbeta uppkomsten av det tillstånd vi befinner oss i idag, för att lösa problemet där det uppstått. Vi rekommenderar intensivdagarna som det första steget i din behandling. Här får du i tre dagar ägna dig åt det som kanske annars prioriterats allra minst i ditt liv just nu, nämligen du själv.

Intensivhelg anordnas flera gånger om året, vi uppdaterar med nya datum vartefter. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (längst ner på sidan) och följ oss på Facebook, så missar du inget.

Vad innehåller en intensivhelg?

Intensivdagarna innefattar över 15 timmar i gruppsessioner. Det ger mycket, och det är intensivt, men oerhört effektivt. Vi hjälper dig att se vilka behov du inte kan tillgodose dig själv som därför har skapat begär istället. Du får delta i gruppen och i föreläsningar för att lära dig mer om sjukdomsbegreppet: beroende, medberoende och vad ett tillfrisknande innebär.

Allt sker i en trygg och lugn miljö utifrån dina premisser. Du lämnas aldrig ensam under de tre dagarna. Du får hjälp att upptäcka och läka de själsliga sår som på något sätt uppstått i den bristande barndomsfamiljen. Du lär dig att uppfatta dig själv, dina beteenden och dina behov. Du lär dig att svara an, dvs ta ansvar för dig och sätta rimliga gränser utan att trampa in i- eller invadera dig själv eller andra.

Du får möta den obearbetade sorgen och den undanryckta glädjen, men framför allt komma närmare dig själv.

Praktisk information och priser >>

Det är god idé att boka din plats tidigt, efterfrågan är stor!

Deltagare delar med sig av sina erfarenheter

”Min utvärdering av helgen blir att det var intressant, lärorikt, mycket känslor och fina möten och att tiden gick alldeles för fort!”

”Jag är inte den som brukar gråta, känner knappt igen mig själv efter denna upplevelsen. Sådan trygghet, tillit i gruppen och alla ”får” höra till. Dessa få dagar räckte för att jag kan känna mig mer levande och närmre mig själv till livet i fullo. Nu LER människor och är kärleksfulla som jag möter, detta är helt nytt för mig. Finns inget bättre än att äntligen se ljuset i tunneln. Just nu känner jag mig otålig för att fortsätta min resa, kommer bli både kusligt och spännande för vad som väntar.”

Kommande intensivhelger

6-8 oktober är fullbokad

13-15 oktober. Boka din plats nu, det finns ett fåtal platser kvar.

16-18 februari 2018. Anmälan är öppen redan nu.

Gör din anmälan: