Intensivhelg

Fokus är i huvudsak att titta på och bearbeta uppkomsten av det tillstånd vi befinner oss i idag, för att lösa problemet där det uppstått. Vi rekommenderar intensivdagarna som det första steget i din behandling. Här får du i tre dagar ägna dig åt det som kanske annars prioriterats allra minst i ditt liv just nu, nämligen du själv.

Intensivhelg anordnas flera gånger om året, vi uppdaterar med nya datum vartefter. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (längst ner på sidan) och följ oss på Facebook, så missar du inget.

Vad innehåller en intensivhelg?

Intensivdagarna innefattar över 15 timmar i gruppsessioner. Det ger mycket, och det är intensivt, men oerhört effektivt. Vi hjälper dig att se vilka behov du inte kan tillgodose dig själv som därför har skapat begär istället. Du får delta i gruppen och i föreläsningar för att lära dig mer om sjukdomsbegreppet: beroende, medberoende och vad ett tillfrisknande innebär.

Allt sker i en trygg och lugn miljö utifrån dina premisser. Du lämnas aldrig ensam under de tre dagarna. Du får hjälp att upptäcka och läka de själsliga sår som på något sätt uppstått i den bristande barndomsfamiljen. Du lär dig att uppfatta dig själv, dina beteenden och dina behov. Du lär dig att svara an, dvs ta ansvar för dig och sätta rimliga gränser utan att trampa in i- eller invadera dig själv eller andra.
Du får möta den obearbetade sorgen och den undanryckta glädjen, men framför allt komma närmare dig själv.

Praktisk information

När och hur
Stockholm 6-8 oktober. Vi träffas kl 9 på fredag och håller på fram till 12 på söndag. 5 gruppass på 3 timmar under de 3 dagarna.

GöteborgVi startar kontinuerliga intensivhelger i Göteborg till hösten. Anmäl ditt intresse redan nu via vårt kontaktformulär nedan, så att du är säker på att få en plats.

Var
Stockholm. Vi träffas på Gästhemmet Sund Nergården nära Trosa, ca en timme från Stockholm. Mer information finns på deras hemsida. http://sundnergarden.se/

Göteborg. Plats meddelas senare.

Pris
4900 kr
3000 kr för dig som redan är klient hos oss.
Boende ca 1900-2600 kr beroende på rummens standard och tid på säsong. Det är god mat och väldigt mysiga rum, så det är en rekommendation, men självklart frivilligt om ni har en egen lösning.

Alla priser inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag.

Anmälan
Skicka din intresseanmälan till info@absolutions.se senast den 28/9, men det är en god idé att anmäla sig redan nu för att vara säker på att få en plats.

Förutsättningar
Ni bor två och två tillsammans i rummen. Män för sig och kvinnor för sig. Tanken bakom detta är att ingen blir lämnad ensam med sin process under någon del av helgen.

Alkohol, eller andra sinnesförändrande preparat eller beteenden är inte tillåtet under helgen eftersom det stör behandlingsprocessen. Flirtande/romantiserande är exempel på sinnesförändrande beteenden.

Deltagare delar med sig av sina erfarenheter

”Min utvärdering av helgen blir att det var intressant, lärorikt, mycket känslor och fina möten och att tiden gick alldeles för fort!”

”Jag är inte den som brukar gråta, känner knappt igen mig själv efter denna upplevelsen. Sådan trygghet, tillit i gruppen och alla ”får” höra till. Dessa få dagar räckte för att jag kan känna mig mer levande och närmre mig själv till livet i fullo. Nu LER människor och är kärleksfulla som jag möter, detta är helt nytt för mig. Finns inget bättre än att äntligen se ljuset i tunneln. Just nu känner jag mig otålig för att fortsätta min resa, kommer bli både kusligt och spännande för vad som väntar.”

Kommande intensivhelger

Stockholm
6-8 oktober. Anmälan är öppen.

Göteborg
Vi startar kontinuerliga intensivhelger från och med september. Anmäl ditt intresse redan nu!

Skicka din anmälan via vårt kontaktformulär nedan. Välkommen!