Boka tid

Om du känner att du är i behov av hjälp kan du boka in ett första möte för ett samtal.

Tillsammans med terapeuten pratar du om hur din behandling kan komma att se ut, om denna behandling är det du söker och behöver, samt om det är dags att påbörja din behandling nu.

Som en hjälp på vägen är det bara bra om du har möjlighet att börja lyssna på vår podcast ”Mötet” innan du kommer till oss. Då har du redan lite kött på benen när du möter terapeuten vid ditt första samtal.

Poddavsnitt 1, vad är problemet?

Prislista

Enskilt samtal 1 h med Gestalt- och traumaterapeut. Investering 1 100 kr inkl moms. Exkl moms för företag.

Parsamtal 1 h med Gestalt- och traumaterapeut. Investering 1 300 kr inkl moms. Exkl moms för företag.

Behandling

Gruppterapi 3h/vecka HELFART med Gestalt-och traumaterapeut. Investering  3900 kr/månad inkl moms för privatperson. Exkl. moms för företag.

Gruppterapi 3h varannan vecka HALVFART: med Gestalt- och traumaterapeut: 2000kr/månad. Inkl moms för privatperson. Exkl moms för företag. (gäller endast för dig som bor på annan ort i landet än Stockholm)

Intensivhelg, Stockholm. Gruppterapi 3 dagar. 4900 kr (3000 kr för våra klienter).
Vi rekommenderar att du bor på Sund Nergården (strax utanför Trosa) och då tillkommer ca 1900-2600 kr beroende på rummens standard och tid på säsong. Med reservation för ändringar.
Intensivhelg anordnas flera gånger om året, vi uppdaterar med nya datum vartefter. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på Facebook, så missar du inget.

Planerade helger: 6-8 oktober. Det är en god idé att vara tidig med din anmälan för att vara säker på att få en plats. Anmälan kan göras redan nu till info@absolutions.se.

Intensivhelger Göteborg. Gruppterapi 3 dagar. 4900 kr. Vi rekommenderar att du bor på Kvarnen i Hyssna, mitt mellan Göteborg och Borås. Då tillkommer ca 1900-2600 kr beroende på rummens standard och tid på säsong. Med reservation för ändringar.

Planerade helger: Kvinnor 22 september, män 27 oktober. Det är en god idé att vara tidig med din anmälan för att vara säker på att få en plats. Anmälan kan göras redan nu till info@absolutions.se.

Gratis drop-in

Du kan komma oanmäld för ett kortare kostnadsfritt samtal med en av våra terapeuter. Detta gäller endast om du inte har varit hos oss förut.

Drop-in i Stockholm: måndagar 11.00-13.00 och torsdagar 9.00-11.30.

Drop-in i Malmö: jämna veckor på tisdagar och onsdagar klockan 12.00-13.00.

Vi har sommarstängt på drop-in 26 juni till 11 augusti, v 26-32 i både Stockholm och Malmö. Vår telefon är däremot öppen! Ring oss gärna.

Vi finns i byggnader där det ligger flera olika företag. Ingen därför veta att det är oss du ska besöka.