Behandling i Göteborg

I Göteborg har vi intensivhelger varannan månad för kvinnor, varannan månad för män. Behandlingen innebär tre dagar i process i en trygg grupp, återkommande över året.

Beroendesjukdomen växer i ensamhet och isolering och vår erfarenhet är att det mest läkande är att frigöra oss från våra destruktiva mönster i ett tryggt och kärleksfullt sammanhang tillsammans med andra människor. Absolutions behandling sker därför främst i grupp, och grundar sig i huvudsak i anknytnings- och systemteori. Vi arbetar gärna gestaltterapeutiskt.

Syftet med behandlingen är först och främst att bli fri från överlevnadsbeteendet eller med ett annat ord, beroendepersonligheten. Att få hjälp att möta smärtan jag har inom mig och se vilka behov jag har men som jag förnekar mig för att skydda mig från att bli sviken och avvisad. Behov som jag är oförmögen att tillgodose mig själv och istället gör om till destruktiva begär.

Vidare att bli medveten eller nykter. Att kunna vara närvarande. Att inte låta mig bli kidnappad av en känsla eller tanke och att uppfatta hela verkligheten som den är och hantera den utan påverkan av trauman i mitt förträngda inre.

Slutligen att mogna och bli vuxen. Beroendet är kopplat till trauman som jag sitter fast i och som styr mig. I vissa avseenden är jag därför kvar i ett stelt och omoget tillstånd som jag i behandlingen får hjälp att hantera på ett vuxet sätt.

Praktisk information och priser >>

Det är idé att boka tidigt, efterfrågan är stor!

Ett av de vackert belägna husen i Hällsnäs.

Boka en plats

Anmälan är öppen. Skicka in till info@absolutions, eller via kontaktformuläret.

Kvinnor 15-17 september.

Män 13-15 oktober.