Behandling i Göteborg

I Göteborg har vi intensivhelger varannan månad för kvinnor, varannan månad för män. Behandlingen innebär tre dagar i process i en trygg grupp, återkommande över året.

Fokus är i huvudsak att titta på och bearbeta uppkomsten av det tillstånd vi befinner oss i idag, för att lösa problemet där det uppstått.  Här får du i tre dagar ägna dig åt det som kanske annars prioriterats allra minst i ditt liv just nu, nämligen du själv.

Intensivhelgerna innefattar 15 timmar i gruppsessioner. Det ger mycket, och det är intensivt, och oerhört effektivt. Vi hjälper dig att se vilka behov du inte kan tillgodose dig själv som därför har skapat begär istället. Du får delta i gruppen och i föreläsningar för att lära dig mer om sjukdomsbegreppet: beroende, medberoende och vad ett tillfrisknande innebär.

Allt sker i en trygg och lugn miljö med en erfaren terapeut utifrån dina premisser. Du lämnas aldrig ensam under de tre dagarna. Du får hjälp att upptäcka och läka de själsliga sår som på något sätt uppstått i den bristande barndomsfamiljen. Du lär dig att uppfatta dig själv, dina beteenden och dina behov. Du lär dig att svara an, dvs ta ansvar för dig och sätta rimliga gränser utan att trampa in i- eller invadera dig själv eller andra.

Du får möta den obearbetade sorgen och den undanryckta glädjen, men framför allt komma närmare dig själv.

Praktisk information och priser >>

Det är idé att boka tidigt, efterfrågan är stor!

Ett av de vackert belägna husen i Hällsnäs.

Boka en plats

Anmälan är öppen. Skicka in till info@absolutions, eller via kontaktformuläret.

Kvinnor 10-12 november.

Män 8-10 december.

Fler intensivhelger i Stockholm >>